SKRIVET: 2009-07-30, kl 13:54:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

JOBB JOBB OCH ÄNNU MER JOBB!

I morse när jag kom till jobbet så skulle de komma ca 30 gäster mer än vanligt och den andra tjejen som skulle jobba svarade inte i telefon och kom inte för den delen dit heller. ARG JAG BLEV! Stressigt som fan men iaf, gick men nu måste jag jobba kväll oxå. Jag vill inte! Men en positiv sak kommer iaf med, jag får sova på hotellet! YEAJ!

SKRIVET: 2009-07-30, kl 13:51:52 | PUBLICERAT I: Vänner och sånt

Fikelifika med Johanna!

Så ja jag har redan berättat om planerna för dagen, innan jag träffa johanna fick ja städa bland ölburkar och vattenpipaskräp. Sedan va de bussen till slussen för att möta Johanna, hon va sen. Men de gjorde inte så mkt.
Vi kollade lite i olika affärer sen fikade vi.
MUMMS



Efter fikapausen gick vi till Ant och fixade tatueringstid till mig!
NERVÖSASTE MÄNNISKAN NU!
De skrattade åt min tatuering och tyckte den va knäpp/ovanlig(skit kul

SKRIVET: 2009-07-29, kl 11:41:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mon mon

Go morgon världen, så vad händer i dag?

* äta frukost
* åka till stan för att träffa Johanna <3
*
Gå till Ant och checka tatuering!
* Åka till Frank <3
*
Träna
* Sova

Så ser planen ut, ska försöka hålla den bara!
Tjingelingplingplong.

SARA HAR FLYTTAT! ELLER?
AAAAAHHH
HÄFTIGT

SKRIVET: 2009-07-29, kl 10:44:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Att inte göra något speciellt.

Jag fick jobbet, men jag tackade nej. Lönen bestod av 100 % provision.

Vad ska man göra sen då? Resten av dagen. Att bara slappa och inte göra något speciellt lät helt okej bra för mig. Lite senare kom Patrik och hämtade mig för att vi skulle möta Tom och Andrea. Vi gjorde INGENTING, åkte bil i gurra typ. Lite sisådär enligt mig, sen droppa vi Andrea och åkte till mig. Jag drack vin, och de drack öl. (USCH). 

Men ändå det är rätt bra att bara sitta, dricka lite och bara va.
Sen började självklart Tom och Patrik pilla på varandra.


Men efter Patriks våldsamma pillande blev Tomsiii trött, och jag däckade efter min flaska vin... eller?

Pussgonatt

SKRIVET: 2009-07-28, kl 08:26:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

08:23

Nu är klockan snart halv nio och klockan elva ska jag vara i stan på arbetsgrejen, jag har fortfarande ingen lust. Men får försöka.

Dags att tvätta håret, äta frukost och sminka sig men allt känns bara fel, JÄVLA PAPPA! Jag är faktiskt väldigt besviken.
Aja,
BAJS!

SKRIVET: 2009-07-28, kl 08:22:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

ELAKA PAPPA!

Pappa ringde just, han hade hört om jobbet av mamma. Han tyckte att det var skit och att jag kunde kasta det i sjön typ eftersom det är ett försäljniingsjobb. Då sa ja till han att det är faktiskt försäljning jag ska plugga och det jag ska jobba med sen i framtiden. Han bara skrattade och fnös åt mig. JAG BLEV SÅ JÄVLA ARG! Han drog ner både min vilja och självsäkerhet i botten. Nu vill jag ingenting!

Ska inte ens pappa va personen som stöttar en vad man än väljer att göra?

FAN LACKA!

SKRIVET: 2009-07-28, kl 08:19:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

VÄRLDENS NERVÖSASTE OCH GLADASTE MÄNNISKA!!

*plingeli plong pling plingelingeling* Mobilen ringer, okänt nr, jag tror att det är mamma som ringer från jobbet eftersom att hon sa att hon skulle ringa i dag, så jag svarar med ett kort "Hej" och som gensvar får jag "Hej jah Heter Johan Karlsson och är chef på GRC, jag har sett att du sökt jobb hos oss och jag tycker att du verkar som exakt en sådan person som vi söker. Kan du komma hit i morgon på informationsmöte och introduktion?"  ETT NYTT JOBB!! Som inte är på världens segaste hotell, helt SJUKT GLAD! SKREK HOPPADE RUNT och visste helt enkelt inte vart jag skulle ta vägen, Ringde Frank, sara ringde mig, och jag ringde mamma.
AAAAHHH!
I morgon gäller de!

SKRIVET: 2009-07-26, kl 18:13:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

D dagen

jaha.. då va de degs att ta fram klistret och fixa ihop min och frallans relation.. Jag var nervösast i världen men förklarade hela situationen för min frukostkock på jobbet och hon kallade mig barnrumpa och sa att jag skulle springa och säga förlåt, och när jag fick det sagt från någon sådär så insåg ja hur oerhört TÖNTIG jag var när jag gjorde slut med Frank.
Det är ju liksom han jag vill ha.

Väl hemma hos han gick allt som på räls och nu är de löst,
Vi älskar oss
<3

SKRIVET: 2009-07-24, kl 16:02:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klockan 4 på morgonen.

Väckarklockan dånade just för att få upp mig ut sängen. "Klockan är fyra, dags att gå upp" USCH och fy säger jag bara. Vad blir det till frukost nu? Kan man ens äta såhär tidigt, känns som om man är uppe mitt i natten.

Aja, i går va Carro, Johanna, Andrea och Loii är, trevligt trevligt.

Nu blir de duschen för att försöka vakna på riktigt.

SKRIVET: 2009-07-23, kl 18:30:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

dansa..

SKRIVET: 2009-07-23, kl 12:44:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Telefonen, min bästa vän.

Jag har funderat på min mobil.. Hur mkt jag använder den, HELT sjukt. Den senaste veckan har jag nog pratat i ja ca fyra timmar om dagen.. Och det är inte lite. Vad gjorde man innan mobilen? Satt hemma skickade brevduvuor och rullade tummarna?

SKRIVET: 2009-07-23, kl 00:04:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Begravning på måndag.

Jag avskyr när ett liv avslutas när det inte borde, på måndag är det begravning för Marita. Den underbaraste människan som fanns. Hon var min fasta punkt, hon var den som kramade mig när jag behövde det som mest grät av stolthet varje gång hon såg mig. Hon tyckte att jag var underbar, att jag var speciell. Hon var så äkta. Man märkte verkligen att hon menade varje ord som kom ur hennes mun.

Men troende som hon var, och som även jag är så vet jag att hon inte är borta, jag vet att hon inte bara blev till intet. Hon har kommit till ett bättre ställe.

Jag kommer sakna henne sjukt mycket och jag vet att många fler kommer även göra det, och även om jag inte kan se henne så kan jag känna henne, hennes kärlek och mod finns fortfarande kvar. Hon är min absoluta förebild. Jag vill bli mer lik henne.

SKRIVET: 2009-07-22, kl 02:26:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen på ett hotell

Herregud säger jag bara, moppa, tömma papperskorgar, försöka fixa tvapparater, facebooka, se på tv och gagga med receptionisterna (Som för övrigt var underbara i dag) Det är inte jätte kul i längden. Blir lite uttråkad, men då är det ju tur att det finns telefoner.
Under dagens arbetspass har jag tagit emot 3 samtal från sara, 1 från mamma och sen har jag ring sara 1 gång Johanna 1 gång och Jimmy 1 gång. Det gör att tiden går så mkt snabbare.
Weiii nu är det snart sovdags.
Jag saknar frallan



"Framgång är inte hur långt du nått, utan hur långt du kommit från där du började."

Löv you big time!
<3

SKRIVET: 2009-07-21, kl 14:40:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobba jobba jobba

Nu är det dags att lämna värmdö för att ta sig till gamla stan och jobbet. Jag är väldigt osugen men det skiter väll min chef i så de blir bara att pallra sig iväg.

Nu har jag en ny dator och den funkar as fint!



Prutt.
Sara är typ min. ibland.

"Det finns två sätt att leva.
Den ena är som om
ingenting är ett mirakel.
Det andra är som om
allting vore ett mirakel"

SKRIVET: 2009-07-21, kl 12:12:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

SOMLIGA förstör min skönhetssömn

I morse vaknade jag klockan sju, men lätt som en plätt så somnade jag om. Sen vaknade jag klockan nio i stället av att barnen på gården skriker och har vattenkrig. Visst jätte kul för dem, men inte för mig. Ville bara kasta äpplen i huvudet på allihopa och skrika att de ska hålla käften. Men inte kan man göra så.

SKRIVET: 2009-07-21, kl 01:59:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

ännu en dag har nått sitt slut

Aja i dag kanske inte har varit roligaste dagen i mitt liv, va på Mediamarkt och köpte en ny dator (eftersom att min gamla begick självmord i går) och sedan åkte jag till jobbet för att jobba. Kul va?

Väl på jobbet så var det en paranoid jävla människa som bodde på rum nr 10. En kontakt som tillhör hotellet hade försvunnit ur rummet medans han var ute på stan och han blev helt galen. Jag försökte lugnt och stilla förklara att jag hämtar en ny åt han, men NEJ han ska veta vem som har varit inne på hans rum och varför vi inte har några övervakningskameror. SJUKT JOBBIG!

Sen flöt livet på jobbet vidare som vanligt, lite tömnning av sopkorgar, bastustäd, pill i skåp, glassätning och telefonprat . Sjukt soft.

Tror jag har pratat i telefon i ca 4 timmar i dag varav minst två timmar är med sariiz g. Jag tror nog att jag håller på att bli beroende av att prata med henne!
PRUTT

SKRIVET: 2009-07-19, kl 13:34:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon!

klockan är snart halv två men jag är fortfarande inte helt vaken, går runt i mjukiskläder och gör ingenting. Det är så skönt att kunna göra så ibland.

Dagens "du borde få spö"
går till  Tom som när han är full ringer och väcker än på nätterna utan att vilja någonting.

Så vad händer i dag? Ja först ska jag äta klart min frukost och sen vet jag inte. Har mängder av kläder som ska hängas upp i garderoben och mängder som ska tvättas. USCH! jag vill bara slänga allt. Men så kan man inte göra.

SKRIVET: 2009-07-18, kl 21:40:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemmakväll

I kväll ska jag bara vara hemma och tjocka i min säng.

Jag är trött på att dricka och inte göra något vettigt. Jag vill ha lite struktur och nä jag vet inte nu låter det bara töntigt så nu ska jag sluta skriva om struktur och rutiner, för det kommer jag få nog av om ca 3 veckor då jag börjar plugga igen (LÄNGTAR)

Men men jag tror jag ska bli tillsammans med Frank igen. Jag klarar mig inte riktigt utan han. Allt är liksom tråkigt. Och ja jag vet alla mina vänner säger: "Va nä Malin du kan inte ändra dig igen" "Nä men de kommer vara jobbigt ett tag sen kommer du inse hur kul det är att vara singel". Men jag tror inte att jag är liggarunt människan som räknar hur många man ligger med, och jag behöver någon nära. Någon att göra saker med, Frank är bra.

Men nu ska jag äta fetaostsallad och dricka varm choklad.
MUMS!


SKRIVET: 2009-07-18, kl 13:21:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Harry P.

Johanna och Malin på bio.

Mötte Johanna vid t centralen för att gå till biografen, vi skulle se nya Harry Potter filmen. Väl inne på biografen köpte hon chipsisar och ja poppade corn, snart var det dags för filmen att börja. Självklart kom det en man som va ca 1,99 lång och satte sig framför men ja det gick bra iaf.

Filmen höll på i 2,5 timmar. Jag tyckte sådär om den. Johanna tyckte den va as bra. Men ja, jag ska inte säga för mkt om någon som läser skulle vilja se filmen så tänker ja ju inte avslöja att Dumbledore dör. För det vore ju att förstöra spänningen.

SKRIVET: 2009-07-17, kl 14:02:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

300 grader

I va en knäpp dag, vakna i tyresö med Carro. Man såg ju lite sliten ut om man får säga så.
Sen blev det transport direkt hem till Gustavsberg. Väl hemma hann jag inte göra mkt. "öööh vad händer i kväll då?" (tom) och snart var tom, krippe och patrik här och rökte vattenpipa, vilket gick sådär eftersom att en del saknas. Eller ja den ligger kvar hemma hos Frank.

Sen tjockade de på sibylla, jag satt och tittade haha. pommes pizza och bea. nam nam nam. Eller?

Kvällen slutade hemma hos patrik, film och öl. De va trevligt ända tills de blev morgon och jag vaknade av hans väckaklocka ca kvart i 6 på morgonen. Usch. + att det var ca 300 grader!  Unket.

Men men ikväll ska jag på bio med johanna och se harry p. sen blir det ut längst ut på ingarö igen till patrik med massa andra människor.
Nu ska jag springa in i duschen
TJUU

P.s Hej Hasse!

SKRIVET: 2009-07-15, kl 14:46:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag hatar ensamheten

Det är inte att vara singel som är jobbigt, det jobbiga är att jag är ensam nästen hela tiden. Känns det som iaf.
Det betyder så sjukt mkt att ha någon att äta med, att sova med och veta att man alltid kan ringa till.
Men nu är det rätt tomt.
Jag hatar ensamheten som har blivit.

SKRIVET: 2009-07-14, kl 21:42:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kolmården

I dag har jag, Jennifer och Sara varit på Kolmården och klappat får.
Det va jätte kul. Massa finfina jyyyyr.

Dock är delfinerna mina favoriter.

SKRIVET: 2009-07-13, kl 22:21:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hos Sara

Sara är bög och jag är hemma hos henne och bögar.
I dag har vi gjort massa roligt bla :

* Jag har blivit körd i kundvagn på sabis.
* Sara har rökt ciggisar
*Jag har skrattat
* sara  ´har kissat.
* Jag har varit bäst i världen.

Nu har vi börjat fixa våra mackor och tittat på Beck.
Prutt i magen peter ligger runt.
Puss

SKRIVET: 2009-07-13, kl 14:26:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frukost.

Att äta frukost klockan två.. hmm? klockan har passerat över lunch tid. Men skit samma.

I morgon ska jag till kolmården med sara och jennifer. De kommer bli skoj?

Nu tjatar sara (samtidigt som hon badar) på¨att jag ska göra mig klar för att åka till henne. men va fan jag har semester! så ingen stress här inte!

Saken är som så att jag har inte sovit till kl 12 på säkert över ett år! och i dag vaknade jag klockan nio, men i stället för att gå upp vände jag mig bara om och fortsatte in i drömmen. SKÖNT.

Måste bara skriva lite om igårkväll. Tom va här, vi såg på Bolt, 1408 och Robotar. SVINSKOJ! hahah Hunden va sötast. Ja vill ha en sån. Sen kom krippe, då såg vi på en film som hette "trekant" VÄRLDENS SÄMSTA FILM. Handlade inte om någonting typ.  Men nu till den värsta delen av dem alla.... Toms pruttar! HAHAHA det värsta jag varit med om. Även om han blev utskickad när han skulle lätta på trycket så stank de i lägenheten. Han måste ätit gammal ost, ägg och bönor i en hiskelig blandning.

SKRIVET: 2009-07-12, kl 05:17:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kvällen innan morgonen.

ah i går kväll var jag på Ingarö, landet där alla människor kör Volvo och inte vet vad asfalt är eller ja typ.
allt började hemma hos mig när Tom och Patrik kom hit, coop. De köpte energidryck och jag hallonsoda :)
Efter det bar det av till ön.
Hahaha, är vi framme snart? åka lite till, är vi framme snart? åka ännu mer.. är vi framme snart....?

Hallonsoda och vodka mede Toms "hårda" killar. "ööl va fan killar" fast något som nästan är äckligare än öl, jäger och mjölk. HUR FAN FÅR MAN FÖR SIG OCH BLANDA DE?! Sjukt vidrigt.

Kom hem halv tolv typ
Sov i 4 timmar.
Nu  ska jag snart åka och jobba.

Dagens frukost : Broccoli med aromat.

SKRIVET: 2009-07-10, kl 19:12:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen som va värsta dagen

Allt börja med uppstigning klockan 5 på morgonen. FY säger jag bara. Sedan va de planerat att åka buss i 4 timmar, men de blev ju lite fler eftersom att andra bilar inte vet hur man ska sköta sig i trafiken.

Sen åkte jag direkt ut till min lägenhet i Gustavsberg bara för att lämna mina grejer och sedan åka till Frank för att göra slut på vårt förhållande. Vi har ändå varit tsmns rätt länge och jag trodde jag va trött på de.

I över 3 timmar låg ja i hans famn och grät, han grät. Jag ville att de skulle ta slut, han skulle kunna älska mig resten av sitt liv.  Jag har nog aldrig gråtit så mycket.

På väg hem igen. Pratar med sara. Lyssnar på musik och bara tänker. Tänk om Frank är den rätta? Livet är inte alltid så spännande som de kan verka. Jag tror inte alls att jag inte har några känslor för han. SMS, kan vi ta en paus ist för att göra helt slut?

Paus ett litet tag är vad det är.


Jag tror att jag älskar han på riktigt. Att kunna leva ihop utan att döda varandra och sedan ha de där stunderna med det lilla extra. Är det kärlek?
Att inte vilja sova utan en människa? Att bara tänka på personen även om man inte är dunder kär. Att kunna prata om allt och acceptera varandras svagheter och stötta varandra.  Är det att älska någon?

SKRIVET: 2009-07-09, kl 14:48:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Regn regn och åter regn.

Varför inte i bara himlen sätta på en binda och sluta läcka över mig?! jag är så trött på skitväder nu!
Att varje morgon vakna till regndroppar mot fönstret är tråkigt.  Jag menar, vad ska man göra på sommaren när det regnar?

I mitt fall så har jag övningskört nästan två timmar i dag med pappa.
HAHAHA rätt kul "MMEEEENN MAAAALIIIN!!!!! BROMSEN FÖR FAN" eller typ "ja men jag tänkte bara upplysa om att den här bilen har bler än 3 växlar" Det går väll lite sisådär. Men va fan de rullar ju. Och visst, jag fick ett kärringstopp i dag men de va i en uppförsbacke med massa folk bakom och jag va nervös. Men jag klarade ju det sen.  även om man fick en "pppffft, HITTA GASEN DÅ!!!! FRIKOPPLA!!! SLÄPP HANDBROMSEN!"

I morgon åker jag till Stockholm igen. Ska jobba hela helgen.
Och prata med frank, fick sms i natt "Jag vill inte leva ett liv utan dig Malin" Jag tycker de är jobbigt.

SKRIVET: 2009-07-08, kl 16:50:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Växlande väder

Regnet dånar ner, jag kan inte sova. Blåsten och mullrandet skrämmer mig.

Två timmar senare skiner solen och jag tar en promenad.

Så fort jag kommer innanför dörren slår regnet mot rutorna igen. Jag ogillar så växlande väder.



Även om vädret är växlande så har sommaren kommit till Angerdshestra, och det är så skönt att vara hemma och inte göra någonting.

Jag vi att vi har varit vi rätt länge nu och att vi skulle kunna kämpa för att få det att funka. Men jag är 18 år, ska man behöva kämpa för att de ska funka då? Ska man behöva försöka inse att man känner vad man känner? eller inte känner.
Ångest. Det blir nog bra. Nu ska jag bo på värmdö igen på heltid iaf. Blir inge ihopflyttande. Jag är för osäker. Vill inte släppa det jag har.

SKRIVET: 2009-07-08, kl 11:43:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

ÖVNINGSKÖRA + ADAM

HAHAHA jag tror att jag körde bil i över en timme i går, rätt kul men rätt komplicerat med tanke på att min pappa vill att ja ska pröva allt på en gång. Men nu klarar jag iaf att starta i värsta uppförsbacken och vänd/backa skit. De är bra. TACK pappa för att du lägger din tid på mig och bilen.

Efter allt övningskörande åkte jag till Adam. Hmmm, jag vet inte vad man ska säga om Adam. Han är speciell.

das pr0n3ss supahslut.

Men iaf vi hade skoj, han visade mig världens läskigaste spel. Jag höll typ på att kissas på mig. AJ DÅ. Sen skrattade vi åt gamla "kompisar" hahaha. Nämner inga namn.  Mmm och sist så spelade vi ett jäkla trummmmm spel, jag va bäst medans adam inte ens klarade de på de lättaste- Eller va de tvärt om?


SKRIVET: 2009-07-07, kl 10:40:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

JAG KOM IN!!!!!!!!!!

AAAAHHH! JAG ÄR CP LYCKLIG!!!!
JAG KOM IN PÅ SKOLAN!!!!

i höst ska jag börja plugga till försäljningsingenjör!!!
AAAAHHAHHAAAAAAAAA!!!
lyckorus!

SKRIVET: 2009-07-06, kl 23:55:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kväll.

Hej hej hallå, nu är klockan snart 12, jag har precis kollat klart på Beck och  borde sova men ja. Det går liksom inte.
I morgon ska jag till läkaren halv två, han kommer säkert säga att ja e dum i huvudet och skriva ut mediciner som vanligt. Men EFTER så ska jag träffa sara<3.  Sara är en av världens bästa människor och vi har så gott som växt upp tillsammans.
Vi bor i samma "by" och har gått samma år och samma skola i 10 år. Vi har varit bästa vänner och vi har snackat så mycket skit det bara går om varandra. Vi har mobbat elever tillsammans (HAHAHAHA inlåst person i föråd) och vi har varit skolans änglar. Sara är bra och det är allt för sällan vi ses. Men i mon blir de av.

Bilder från i Fredags.


Nu ska ja snart få se saras (inte nordangård) nya hår. HAHAH YEAH

SKRIVET: 2009-07-06, kl 12:43:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Regn i Angerdshestra

Hej alla trogna bloggläsare.
I dag regnar det som fan, det känns som om hela jorden är omsluten av ett gigantiskt moltäcke som känner för att läcka just där jag är. Dagar som den här är så tråkiga, vad ska man göra på sommaren när de regnar?
Läsa, se på film, sitta inne eller stå inne. Så pisstråkigt.
Men iaf jag är hemma hos mamma och pappa på landet (angerdshestra) och det är så skönt att gå i mjukisar och se sliten ut utan att behöva bry sig om att någon annan ser.
Nu ska jag ta en penna och ett papper och sätta mig och måla och tänka på de fina bilderna jag fick igår på tom och patrik haha.
PUSS

SKRIVET: 2009-07-05, kl 19:23:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Present till Malin





HAHAHAHAHAHAHA. sexit eller vad?

SKRIVET: 2009-07-05, kl 18:21:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

ÖVNINGSKÖRA

I dag åkte skylten upp på bilen och helt plötsligt körde jag bil, med en pappa tätt brevid skrikandes och nervös.
Men de gick bra
INGA KÄRRINGSTOPP!
Men att blunda, sjunga och tänka på annat när man får möte på smala vägar kanske inte är att föredra eller?

Men iaf i dag har jag träffat Jessica <3. Hon är UNDERBAR hon.
puss

SKRIVET: 2009-07-03, kl 12:36:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bleka håret

Nu ska jag snart iväg och bleka håret. AS NERVÖS, men de blir no bra annars är det ju bara att färga om.


Tjuuuu

SKRIVET: 2009-07-03, kl 10:55:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ös regn oska och blixtar

JAG ÄR AS SKRAJ när det blixtrar. jag hatar det. Vill bara krypa under täcket med öronproppar hårt intryckta för att gömma mig från världen men nej inte i dag. Nu ska jag äta frukost sen ska jag fixa lite mer sen ska jag åka och fixa håret! Det ska bli ljusare! oj. lite nervös men de blir nog bra. Hoppas jag..

Jag HATAR tunnelbanan, i går hem från jobbet så tog jag tuben som gick från gamla stan ca 10 över 10 på kvällen. Från gamla stan till vällingby bör de ta ca en halvtimma kanske lite mer, men tror ni att jag hann med bussen jag skulle ta 50 min senare?! NEJ! så jag fick vänta i vällingby i en halvtimme på nästa för jag vågade inte gå hem själv.
PRUTT jag är så feg.

SKRIVET: 2009-07-02, kl 11:50:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

god morgon + tatuering

God morgon och god morgon, jag vet ej vad jag ska säga, klockan är ju trotts allt kvart i tolv och jag har varit ute tränat och ätit frukost för länge sedan men ja.

Haha på gymmet i dag när jag kom dit ca halv tio så var det helt folktomt. Inga skor i skohyllan. Inga människor på första våningen, inga spännisar på andra våningen vid de fria vikterna och INGA inne i tjejgymmet. HAHA jag hade så kul sprang runt där helt ensam och provade ALLT! haha lite kul, om någon just då skulle kollat på övervakningskamerorna skulle de få sitt ett gott skratt.
 
Men men i förrgår när jag jobbade kväll mede Luca så tittade vi på tatueringar och jag är så sugen på en ny och sugen på att fylla i min lilla fisk. Men jag har ingen aning om vad jag vill göra, såg dock en rolig på google
HAHAHAHA guuu vad jag skratta

Lite kul ändå.

Nu vill jag färga håret ljusare.
snart ska jag till jobbet.
PUSS

SKRIVET: 2009-07-01, kl 19:10:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Johanna och Amanda på stan

Idag var jag och träffade Amanda och Johanna. vi gick till Fåtöljen. Ett jätte mysigt fik på götgatan. Där åt jag och johanna bakpotatis och Amanda kladdtjickiskaka.

Det var så skönt att bara sitta ner och prata med dem, de kändes som om det var en evighet sen jag träffade johanna.
Efter att ha druckit te och slappat ett tag så rusade jag och Johanna fram och tillbaka mellan massa affärer medans Amanda gick till Henriksdal för att träffa krippe ( de skulle åka och bada)
Dagens inköp blev
ett korallrött linne från HM
en duschgel som lukta as gott från HM
och en parfym
Tack för i dag kära vänner nu ska jag gå och träna <3
puss

SKRIVET: 2009-07-01, kl 10:28:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Försov mig

Jobbade sent i går och det var rätt stressigt ett tag, skulle plantera pelagoner i blomlådor, och de hade köpt så det räckte till 2,7 blommor på varje våning alltså två eller tre på rummet det såg hemskt ut!

Men iaf nu har jag vaknat senare än vad jag trodde jag skulle, hörde inte ens alarmet. så nu ska jag skynda mig till stan och träffa johanna och amanda <3