SKRIVET: 2009-03-30, kl 21:57:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Projketrapport, korv på IKEA, äggmålning och party i arabdalen

I morse när jag gick alldeles för tidigt för att gå och tvätta så va de nån brud som inte kunde svenska som tagit ena tvättmaskinen, torkskåpet och torktummlaren som jag bokat. Jag LACKADE! Efter tjejbråket i tvättstugan och diskningen drog jag till Amanda för att göra klart projkektrapporten som skulle in i dag. De va väldigt trevligt. Så här glad blev jag av Amanda

 
Efter allt svettigt skrivande tittade vi på maskeradkläder till vår studenskiva som för övrigt är den 22 April, så ta med dina vänner (om du har några) och kom! Amanda ville klä ut sig till Lilla My, efter att vi hittat denna bild blev hon avskräckt och köpte en Alice i underlandet klänning. SKIT FIN!


N
är jag begav mig från Amanda skulle jag träffa min pojkvän och Nille, vi åkte till IKEA och köpte korv, köpte vattenfärg och en bandyklubba. När vi sen åkte hem åkte Frallan och träna och vi målade ägg, rökte vattenpipa och dansade i arabdalen. De va party.
BILDBEVIS


Hoppas ni går från datan och gör något vettigt nu, jag ska iaf sova nu. tjing så länge
Och till er, mina trogna bloggläsare JAG ÄLSKAR ER!

SKRIVET: 2009-03-29, kl 19:14:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej hej alla lyckligt lottade.

Ni som just nu slösar bort er tid med att läsa min blogg är ändå rätt lyckligt lottade, för nu ni, nu ska jag berätta om min fartfyllda dag.
Allt började med att Frank försöker väcka mig allt för tidigt. Sen ska vi ut å gå i de "oerhört vackra vädret" så vi går ner till vattnet vid hby villastadm och letar efter ankor som vi skulle mata med en gammal limpa som Frank inte längre ville ha. Men inte fan hittade vi några ankor. Alla var nog begravda under isen eller något. Tror det kan vara för kallt för dem just i dag. Men för att försäkra oss om att de inte bara gömde sig så gav sig min pojkvän ut på isen för att leta.
Medans han var ute och letade satt jag i mitt träd och pratade med alla gangster-stenar. Jag kände mig verkligen som hemma där. Alla var så trevliga


Hemvägen gick finfint, och jag såg en otroligt vacker människa som verkligen visste det där med hur man ska klä sig. Jag ville gå fram och fråga om vart "den" köpt dina kläder och hur personen kunde få dem att följa "dens" kroppsform så väl. Jag smygfotade bara för att kunna visa er, mina kära läsare.
Kolla bara hur fint den lilla svarta handväskan flyter in i den klarblåa tröjan, och lägg även märke till de otroligt orginella svarta byxorna som gör precis som modevärlden säger att byxor ska, nämligen sluta lite högre upp på benet.

Tjing för i dag

SKRIVET: 2009-03-28, kl 23:04:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej och välkommen till Malins finfina blogg som kanske kommer handla om just dina strumpor.

Tja fan, jag heter Malin och ogillar alla bloggare har aldrig fattat grejen med att blogga.
Det är lite "oooh shiiit nu ska alla veta vad jag gör 24/7, vad jag har på mig och t.o.m vad jag äter"
Men saken är såhär, vem fan vill veta vad en människa man aldrig träffat väljer att ha på sig för strumpor just denna dag?

Aja nu är de iaf lördagkväll och jag är så otroligt uttråkad så även jag har nu fastnat i bloggfällan, så vem vet på onsdag kanske jag gör reklam för min favoritglass just på denna sida.
Nu ska jag iaf gå och skölja ur min hårinpackning som är av märket Wella och mjukgör håret så de blir helt underbart bra.
Tjo så länge